Babel
Αρχικη
Βαβελ
Δραστηριοτητες
Υπηρεσιες
Προϊοντα
Ιστορικό εκδηλώσεων
ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ιστοριες
Διαμονη Φωτογραφιες Τιμές Επικοινωνια
facebook youtube
Web design & Seo by Marinet Ltd
show/hide

INTO THE RHYTHMS OF LIFE

Για τέσσερις μέρες, θα συναντηθούμε στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης και θα ζήσουμε έναν δυνατό διάλογο ανάμεσα στους 5 ρυθμούς της Γκάμπριελ Ροθ και την διδασκαλία του Έκχαρτ Τόλλε. Θα εξερευνήσουμε τον κινούμενο εαυτό μας κάνοντας διαλογισμό και χορεύοντας στους 5 ρυθμούς : flow staccato ,chaos,lyrical και stillness θα είναι το αξιόπιστο υλικό -πηγή μας.
Το εργαστήριο θα επεκτείνει την δυναμική του κάνοντας χρήση του διαλογισμού που βασίζεται στην διδασκαλία και την δουλειά με το σώμα μας όπως την εμπνεύτηκε ο Έκχαρτ Τόλλε.
Έλα μαζί μας και βούτηξε βαθιά μέσα στον εαυτό σου.
Ανακάλυψε ανάγκες όνειρα επιθυμίες και φόβους σου, δίνοντάς τους ταυτότητα .Τι άραγε επιφυλάσσει η ζωή για σένα;
Θα έχουμε τον χρόνο να εξερευνήσουμε μαζί μερικές από τις απεριόριστες δυνατότητες που έχουμε όλοι μας και θα εξασκηθούμε στο να σωματοποιούμε δυνάμεις που μας επιτρέπουν να υπάρξουμε, να αισθανθούμε, να γνωρίσουμε να δούμε και να θεραπεύσουμε. Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να ανακαλύψουμε για τον εαυτό ως μοναδικά σχετιζόμενη οντότητα που κινείται στην δυναμική του παρόντος χρόνου.
Έλα και μοιράσου μαζί μας την αναπνοή, τον χορό, το λαχάνιασμα, το γέλιο, την ψυχή και την έμπνευσή σου .
Μαζί θα ανακαλύψουμε ξανά, θα συνδεθούμε ξανά, θα θυμηθούμε ξανά και θα νιώσουμε την χαρά που αξίζει να βιώνει το καταπληκτικό, πανέμορφο, δημιουργικό μας είναι.
Επιβιβάσου στο ταξίδι για να ανακαλύψεις την Νέα Γη. Καταδύσου μαζί μας !

Οι δάσκαλοι:
Η Caroline van der Ven είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια για τα σεμινάρια και εργαστήρια 5
Rythms σε διεθνές επίπεδο, επίσης παραγωγός ομιλήτρια και συνεργάτης σε εκπαιδεύσεις που διεξάγονται τόσο στη χώρα της όσο και ανά τον κόσμο. Διακρίνεται για την ικανότητα και το πάθος με τα οποία κάνει τα μέλη της ομάδας να νιώθουν άνετα και συμμετοχικά με τρόπο φυσικό και αβίαστο. Η διάδρασή της στο χορό είναι γεμάτη δημιουργικότητα ασφάλεια και τρυφερότητα /και η παρουσία της στο πάτωμα χορού ανάλαφρη και δοτική:
Το θερμό της καλωσόρισμα δεν είναι παρά μια γενναιόδωρη αγκαλιά ανοιχτή σε όλα όσα θα αναπτυχθούν στη συνέχεια/η ήπια θεραπεία που ο ίδιος ο χορός προσφέρει.
www.soulrebel.eu &
www.5rythms.com/teachers/Caroline+Van+de+VenΟ Evert van der Venείναι πιστοποιημένος στη συμβουλευτική ζωής και συγγραφέας του βιβλίου The Compass Η πυξίδα (ολλανδική γλώσσα) και του βιβλίου "An introduction into Ekhart Tolle's life and work "(κυκλοφορεί στα ολλανδικά και στα γερμανικά) που αναφέρεται στον ίδιο τον συγγραφέα και στην προσαρμογή της διδασκαλίας του Eckhart Tolle /Έκχαρτ Τόλλε στα πλαίσια της καθημερινής ζωής. Ταλαντούχος στο να μεταφέρει την πνευματική διάσταση στις πρακτικές πτυχές της πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε καθημερινά, ο Evert με το χιούμορ και τον θερμό του χαρακτήρα ,αφυπνίζει την ενέργειά μας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Με ασκήσεις που εκπλήσσουν και με ένθερμη καθοδήγηση, μας προσκαλεί με αγάπη να κοιτάξουμε με ξεκάθαρη και ειλικρινή ματιά τη ζωή μας ώστε να μάθουμε να τη ζούμε στην πληρότητά της κάθε στιγμή της μέρας.
www.declou.com

Χρήσιμες πληροφορίες:
Ημερομηνίες-Ώρες: 18 - 21 Αυγουστο, 10πμ - 5μμ
Χώρος/Τοποθεσία: Βαβέλ, Πορί, Σαντορινη
Τιμές: 240 Ευρώ.
210 Ευρώ για εγγραφή έως 15 Ιουλίου
Κρατήσεις θέσεων Αnnie Aneecha:
annie.aneecha@gmail.com, τηλ 0030 2286071213